Hundeposter

Plakater med hunde

Leder du efter en hundeplakat? Så er du kommet til det rette sted! Poster & Paw giver dig mulighed for at lave en unik plakat af din hund. Det siges, at hunden er menneskets bedste ven. For mange af os er dette ikke blot en talemåde, men en sandhed. Hos Poster & Paw kan vi hjælpe dig med at hylde din bedste ven ved at skræddersy en hundeplakat i en af vores seks forskellige stilarter. Vi kan lave hundeplakater i stilarter som akvarel, skitseportræt, skitse helfigur, abstrakt, futuristisk eller minimalistisk.

Hos Poster & Paw er det nemt at skabe din unikke hundeplakat. Du vælger et billede af din hund og uploader det til os på vores websted. Derefter vælger du den ønskede stil. Vores illustratorer vil derefter lave en forhåndsvisning af din hundeplakat, som du skal godkende. Hvis du er tilfreds med din plakat, trykker vi den, og du modtager den inden for 2-3 arbejdsdage.

En hundeplakat fra Poster & Paw kan du købe med god samvittighed. Vi samarbejder med et lokalt trykkeri i flere lande, hvilket betyder, at vi kan tilbyde både miljøvenligt blæk og papir. Det er vigtigt for os og ikke mindst for dyr i hele verden.

Hvad er prisen på en hundeplakat fra Poster & Paw?

  • 30x40 cm - 695 kr
  • 50x70 cm - 795 kr

Mange af vores kunder er hundeelskere. Men måske har du en kat, som du gerne vil illustrere? Eller en hest? Et marsvin? Jo flere, jo bedre, siger vi. Lad os vide, hvis du har et spørgsmål eller en anmodning, så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at hjælpe dig.

"Jeg bestilte to portrætter af mine elskede og var så tilfreds. Det er virkelig lykkedes dig at fange Malte og Elsas personligheder. Tusind tak!"