BETINGELSER OG RETURNERING

---- ----

RETURNERINGSPOLITIK

For os hos Poster & Paw er det vigtigste at gøre vores kunder tilfredse. Da stort set alle vores kunder er tilfredse, kan vi tilbyde dig som kunde gratis returnering, hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds. Vi forsøger derefter at være så imødekommende som muligt for at finde en løsning, som du er tilfreds med.

Hvis du har spørgsmål om returnering eller reklamationer, er du velkommen til at kontakte os på hello@posterandpaw.se , så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Vilkår og betingelser (engelsk)

Dette websted drives af Poster & Paw. På hele webstedet henviser udtrykkene "vi", "os" og "vores" til Poster & Paw. Poster & Paw tilbyder dette websted, herunder alle oplysninger, værktøjer og tjenester, der er tilgængelige fra dette websted til dig, brugeren, på betingelse af din accept af alle vilkår, betingelser, politikker og meddelelser, der er anført her.

Ved at besøge vores websted og/eller købe noget fra os, deltager du i vores "service" og accepterer at være bundet af følgende vilkår og betingelser ("Servicevilkår", "Vilkår"), herunder de yderligere vilkår og betingelser og politikker, der henvises til heri og/eller er tilgængelige via hyperlink. Disse servicevilkår gælder for alle brugere af webstedet, herunder uden begrænsning brugere, der er browsere, sælgere, kunder, handlende og/eller bidragydere af indhold.

Læs venligst disse servicevilkår omhyggeligt, før du får adgang til eller bruger vores websted. Ved at få adgang til eller bruge nogen del af webstedet accepterer du at være bundet af disse vilkår for service. Hvis du ikke accepterer alle vilkårene og betingelserne i denne aftale, må du ikke få adgang til webstedet eller bruge nogen tjenester. Hvis disse servicevilkår betragtes som et tilbud, er accepten udtrykkeligt begrænset til disse servicevilkår.

Alle nye funktioner eller værktøjer, der tilføjes til den nuværende butik, er også underlagt servicevilkårene. Du kan til enhver tid læse den seneste version af vilkårene for service på denne side. Vi forbeholder os ret til at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse vilkår for service ved at offentliggøre opdateringer og/eller ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at tjekke denne side regelmæssigt for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til hjemmesiden efter offentliggørelsen af ændringer udgør en accept af disse ændringer.

Vores butik er hostet på Shopify Inc. De forsyner os med den online e-handelsplatform, som gør det muligt for os at sælge vores produkter og tjenester til dig.


AFSNIT 1 - ONLINE STORE VILKÅR

Ved at acceptere disse servicevilkår erklærer du, at du er myndig i den stat eller provins, hvor du bor, eller at du er myndig i den stat eller provins, hvor du bor, og at du har givet os dit samtykke til at tillade, at dine mindreårige pårørende må bruge dette websted.

Du må ikke bruge vores produkter til ulovlige eller uautoriserede formål, og du må ikke ved brug af tjenesten overtræde nogen love i din jurisdiktion (herunder, men ikke begrænset til, ophavsretslove).

Du må ikke overføre orme eller virus eller kode af destruktiv karakter.

Brud eller overtrædelse af vilkårene vil medføre øjeblikkelig opsigelse af dine tjenester.


AFSNIT 2 - GENERELLE BETINGELSER

Vi forbeholder os ret til at nægte service til enhver person af enhver grund og til enhver tid.

Du forstår, at dit indhold (ikke inklusive kreditkortoplysninger) kan overføres ukrypteret og indebærer (a) transmissioner over forskellige netværk og (b) ændringer for at overholde og tilpasse sig tekniske krav i forbindelse med tilsluttende netværk eller enheder. Kreditkortoplysninger er altid krypteret under overførsel over netværk.

Du accepterer ikke at reproducere, duplikere, kopiere, sælge, videresælge eller udnytte nogen del af tjenesten, brugen af tjenesten eller adgang til tjenesten eller nogen kontakt på det websted, hvorigennem tjenesten leveres, uden udtrykkelig skriftlig tilladelse fra os.

De overskrifter, der anvendes i denne aftale, er kun medtaget for nemheds skyld og begrænser eller påvirker ikke disse vilkår på anden måde.


AFSNIT 3 - OPDATERINGENS NØJAGTIGHED, KOMPLETHED OG OPDATERETHED

Vi er ikke ansvarlige, hvis de oplysninger, der stilles til rådighed på dette websted, ikke er nøjagtige, fuldstændige eller aktuelle. Materialet på dette websted er udelukkende til generel information og bør ikke anvendes som det eneste grundlag for at træffe beslutninger uden at konsultere primære, mere nøjagtige, fuldstændige eller aktuelle informationskilder. Enhver tillid til materialet på dette websted er på egen risiko.

Dette websted kan indeholde visse historiske oplysninger. Historiske oplysninger er nødvendigvis ikke aktuelle og gives kun til orientering. Vi forbeholder os ret til at ændre indholdet af dette websted til enhver tid, men vi har ingen forpligtelse til at opdatere oplysninger på vores websted. Du accepterer, at det er dit ansvar at overvåge ændringer på vores websted.


AFSNIT 4 - ÆNDRINGER AF TJENSTEN OG PRISER

Priserne på vores produkter kan ændres uden varsel.

Vi forbeholder os ret til til enhver tid at ændre eller afbryde tjenesten (eller dele eller indhold heraf) uden varsel.

Vi er ikke ansvarlige over for dig eller tredjepart for ændringer, prisændringer, suspension eller afbrydelse af tjenesten.


AFSNIT 5 - PRODUKTER ELLER TJENESTER (hvis relevant)

Visse produkter eller tjenester kan udelukkende være tilgængelige online via hjemmesiden. Disse produkter eller tjenester kan have begrænsede mængder og kan kun returneres eller ombyttes i henhold til vores returpolitik.

Vi har gjort alt for at vise farverne og billederne af vores produkter så nøjagtigt som muligt, som de vises i butikken. Vi kan ikke garantere, at din computerskærms visning af en farve vil være nøjagtig.

Vi forbeholder os ret til, men er ikke forpligtet til, at begrænse salget af vores produkter eller tjenester til en person, geografisk region eller jurisdiktion. Vi kan udøve denne ret fra sag til sag. Vi forbeholder os ret til at begrænse mængden af produkter eller tjenester, som vi tilbyder. Alle beskrivelser af produkter eller produktpriser kan til enhver tid ændres uden varsel efter vores eget skøn. Vi forbeholder os ret til at afvikle ethvert produkt til enhver tid. Ethvert tilbud om et produkt eller en tjenesteydelse, der gives på dette websted, er ugyldigt, hvor det er forbudt.

Vi garanterer ikke, at kvaliteten af produkter, tjenester, oplysninger eller andet materiale, som du køber eller får, vil leve op til dine forventninger, eller at eventuelle fejl i tjenesten vil blive rettet.


AFSNIT 6 - NØJAGTIGHEDEN AF REGNINGS- OG KONTOINFORMATIONER

Vi forbeholder os ret til at afvise enhver ordre, du afgiver til os. Vi kan efter eget skøn begrænse eller annullere de købte mængder pr. person, pr. husstand eller pr. ordre. Disse begrænsninger kan omfatte ordrer afgivet af eller under den samme kundekonto, det samme kreditkort og/eller ordrer, der anvender den samme fakturerings- og/eller leveringsadresse. I tilfælde af at vi ændrer eller annullerer en ordre, kan vi forsøge at give dig besked ved at kontakte den e-mail og/eller faktureringsadresse/telefonnummer, der blev oplyst på det tidspunkt, hvor ordren blev foretaget. Vi forbeholder os retten til at begrænse eller forbyde ordrer, der efter vores egen vurdering ser ud til at være afgivet af forhandlere, forhandlere eller distributører.

Du accepterer at give aktuelle, fuldstændige og nøjagtige købs- og kontooplysninger for alle køb, der foretages i vores butik. Du accepterer straks at opdatere din konto og andre oplysninger, herunder din e-mailadresse og kreditkortnumre og udløbsdatoer, så vi kan gennemføre dine transaktioner og kontakte dig efter behov.

Du kan læse mere detaljeret i vores Returpolitik.


AFSNIT 7 - VALGVÆRKTØJER

Vi kan give dig adgang til værktøjer fra tredjeparter, som vi hverken overvåger, kontrollerer eller har indflydelse på.

Du anerkender og accepterer, at vi giver adgang til sådanne værktøjer "som de er" og "som tilgængelige" uden nogen form for garantier, erklæringer eller betingelser og uden nogen form for godkendelse. Vi har intet ansvar i forbindelse med din brug af valgfrie værktøjer fra tredjeparter.

Enhver brug af valgfrie værktøjer, der tilbydes via webstedet, sker udelukkende på egen risiko og efter eget skøn, og du bør sikre dig, at du er bekendt med og godkender de vilkår, som de(n) relevante tredjepartsudbyder(e) stiller værktøjer til rådighed.

Vi kan også i fremtiden tilbyde nye tjenester og/eller funktioner via webstedet (herunder frigivelse af nye værktøjer og ressourcer). Sådanne nye funktioner og/eller tjenester er også underlagt disse Servicevilkår.


AFSNIT 8 - LINKS TIL TREDJEPARTER

Visse indhold, produkter og tjenester, der er tilgængelige via vores Tjeneste, kan omfatte materialer fra tredjeparter.

Links til tredjeparter på dette websted kan lede dig til tredjeparters websteder, der ikke er tilknyttet os. Vi er ikke ansvarlige for at undersøge eller vurdere indholdet eller nøjagtigheden, og vi garanterer ikke og har ikke noget ansvar for materialer eller websteder fra tredjeparter eller for andre materialer, produkter eller tjenester fra tredjeparter.

Vi er ikke ansvarlige for skade eller skader i forbindelse med køb eller brug af varer, tjenester, ressourcer, indhold eller andre transaktioner, der foretages i forbindelse med tredjeparters websteder. Gennemgå venligst tredjepartens politikker og praksis omhyggeligt, og sørg for at du forstår dem, før du foretager en transaktion. Klager, krav, bekymringer eller spørgsmål vedrørende produkter fra tredjeparter skal rettes til den pågældende tredjepart.


AFSNIT 9 - BRUGERKOMMENTARER, FEEDBACK OG ANDRE INDLÆG

Hvis du på vores anmodning sender visse specifikke indlæg (f.eks. konkurrencebidrag) eller uden anmodning fra os sender kreative idéer, forslag, forslag, planer eller andet materiale, uanset om det er online, pr. e-mail, pr. post eller på anden måde (samlet benævnt "kommentarer"), accepterer du, at vi til enhver tid og uden begrænsninger kan redigere, kopiere, offentliggøre, distribuere, oversætte og på anden måde bruge de kommentarer, som du sender til os, på ethvert medium. Vi er og er ikke forpligtet til (1) at holde kommentarer fortrolige; (2) at betale kompensation for kommentarer; eller (3) at svare på kommentarer.

Vi kan, men har ingen forpligtelse til at overvåge, redigere eller fjerne indhold, som vi efter eget skøn finder ulovligt, stødende, truende, injurierende, ærekrænkende, pornografisk, obskønt eller på anden måde anstødeligt eller som krænker en parts intellektuelle ejendomsret eller disse servicevilkår.

Du accepterer, at dine kommentarer ikke krænker nogen tredjeparts rettigheder, herunder ophavsret, varemærker, privatlivets fred, personlighed eller andre personlige eller ejendomsretlige rettigheder. Du accepterer endvidere, at dine kommentarer ikke indeholder injurierende eller på anden måde ulovligt, krænkende eller obskønt materiale eller indeholder computervirus eller anden malware, der på nogen måde kan påvirke driften af Tjenesten eller et relateret websted. Du må ikke bruge en falsk e-mailadresse, udgive dig for at være en anden end dig selv eller på anden måde vildlede os eller tredjeparter med hensyn til oprindelsen af kommentarer. Du er alene ansvarlig for dine kommentarer og deres nøjagtighed. Vi påtager os intet ansvar og påtager os intet ansvar for kommentarer, som du eller en tredjepart måtte have indsendt.


AFSNIT 10 - PERSONLIGE OPLYSNINGER

Din indsendelse af personlige oplysninger via butikken er underlagt vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Du kan se vores privatlivspolitik på


AFSNIT 11 - FEJL, UPRÆCISSIONER OG UDFALDELSER

Der kan lejlighedsvis være oplysninger på vores websted eller i tjenesten, der indeholder typografiske fejl, unøjagtigheder eller udeladelser, som kan vedrøre produktbeskrivelser, priser, kampagner, tilbud, produktforsendelsesomkostninger, transittider og tilgængelighed. Vi forbeholder os retten til at rette eventuelle fejl, unøjagtigheder eller udeladelser og til at ændre eller opdatere oplysninger eller annullere ordrer, hvis oplysninger i Tjenesten eller på et relateret websted er unøjagtige, når som helst og uden forudgående varsel (herunder efter at du har afgivet din ordre).

Vi påtager os ingen forpligtelse til at opdatere, ændre eller præcisere oplysninger i Tjenesten eller på et relateret websted, herunder uden begrænsning oplysninger om priser, medmindre det kræves i henhold til loven. Ingen af de angivne opdaterings- eller ajourføringsdatoer, der anvendes i tjenesten eller på et relateret websted, skal opfattes som tegn på, at alle oplysninger i tjenesten eller på et relateret websted er blevet ændret eller ajourført.AFSNIT 12 - FORBUDT ANVENDELSE

Ud over andre forbud, der er fastsat i servicevilkårene, er det forbudt at bruge webstedet eller dets indhold: (a) til ulovlige formål; (b) til at opfordre andre til at udføre eller deltage i ulovlige handlinger; (c) til at overtræde internationale, føderale, provinsielle eller statslige bestemmelser, regler, love eller lokale forordninger; (d) til at krænke eller overtræde vores intellektuelle ejendomsrettigheder eller andres intellektuelle ejendomsrettigheder; (e) at chikanere, misbruge, fornærme, krænke, skade, bagvaske, bagvaske, nedgøre, intimidere eller diskriminere på grund af køn, seksuel orientering, religion, etnicitet, race, alder, national oprindelse eller handicap f) at indsende falske eller vildledende oplysninger; (g) at uploade eller overføre virus eller enhver anden form for skadelig kode, der vil eller kan bruges på en måde, der påvirker funktionaliteten eller driften af tjenesten eller et relateret websted, andre websteder eller internettet; (h) at indsamle eller spore andres personlige oplysninger; (i) spam, phish, pharm, pharm, pretext, spider, crawl eller scrape; (j) til obskøne eller umoralske formål; eller (k) for at forstyrre eller omgå sikkerhedsfunktionerne i Tjenesten eller et relateret websted, andre websteder eller internettet. Vi forbeholder os retten til at opsige din brug af tjenesten eller et relateret websted for overtrædelse af forbudte anvendelser.


AFSNIT 13 - AFSKEL AF GARANTIER; BEGRÆNSNING AF ANSVAR

Vi garanterer ikke, repræsenterer eller garanterer ikke, at din brug af vores tjeneste vil være uafbrudt, rettidig, sikker eller fejlfri.

Vi garanterer ikke, at de resultater, der kan opnås ved brug af tjenesten, vil være nøjagtige eller pålidelige.

Du accepterer, at vi fra tid til anden kan fjerne tjenesten for ubestemt tid eller annullere tjenesten til enhver tid uden at give dig besked.

Du accepterer udtrykkeligt, at din brug af eller manglende evne til at bruge tjenesten sker på din egen risiko. Tjenesten og alle produkter og tjenester, der leveres til dig via tjenesten, leveres (medmindre det udtrykkeligt er angivet af os) "som de er" og "som tilgængelige" til din brug, uden nogen form for repræsentation, garantier eller betingelser af nogen art, hverken udtrykkelige eller stiltiende, herunder alle stiltiende garantier eller betingelser for salgbarhed, salgbarhed, egnethed til et bestemt formål, holdbarhed, ejendomsret og ikke-krænkelse.

Plakat & Paw, vores direktører, officerer, medarbejdere, søsterselskaber, agenter, entreprenører, praktikanter, leverandører, tjenesteudbydere eller licensgivere være ansvarlige for enhver skade, tab, krav eller enhver direkte, indirekte, tilfældig, straffende, særlig eller følgeskade af enhver art, herunder, men ikke begrænset til tabt fortjeneste, tabt indtjening, tabte besparelser, tab af data, erstatningsomkostninger eller lignende skader, uanset om de er baseret på kontrakt, tort (herunder uagtsomhed), objektivt ansvar eller andet, som følge af din brug af tjenesten eller produkter, der er fremskaffet ved hjælp af tjenesten, eller for ethvert andet krav, der på nogen måde er relateret til din brug af tjenesten eller et produkt, herunder, men ikke begrænset til, fejl eller udeladelser i indhold eller tab eller skader af enhver art, der opstår som følge af brugen af tjenesten eller indhold (eller produkt), der er offentliggjort, transmitteret eller på anden måde gjort tilgængeligt via tjenesten, selv om de er gjort opmærksomme på deres mulighed. Da nogle stater eller jurisdiktioner ikke tillader udelukkelse eller begrænsning af ansvar for følgeskader eller tilfældige skader, skal vores ansvar i sådanne stater eller jurisdiktioner begrænses til det maksimalt tilladte i henhold til loven.AFSNIT 14 - SKADEANSVARSEL

Du accepterer at holde Poster & Paw og vores moderselskab, datterselskaber, associerede selskaber, partnere, officerer, direktører, direktører, agenter, entreprenører, licensgivere, tjenesteudbydere, underleverandører, leverandører, praktikanter og medarbejdere skadesløse for ethvert krav eller krav, herunder rimelige advokatsalærer, der fremsættes af en tredjepart på grund af eller som følge af din overtrædelse af disse servicevilkår eller de dokumenter, som de inkorporerer ved henvisning, eller din overtrædelse af enhver lov eller tredjeparts rettigheder.


AFSNIT 15 - OPHÆVELSE

Hvis en bestemmelse i disse vilkår for tjeneste er ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, skal en sådan bestemmelse ikke desto mindre kunne håndhæves i det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, og den del, der ikke kan håndhæves, skal anses for at være adskilt fra disse vilkår for tjeneste, og en sådan afgørelse skal ikke påvirke gyldigheden og håndhævelsen af andre resterende bestemmelser.


AFSNIT 16 - AFSLUTNING

Parternes forpligtelser og ansvar, der er opstået før opsigelsesdatoen, skal overleve opsigelsen af denne aftale til alle formål.

Disse servicevilkår er gældende, medmindre og indtil de opsiges af enten dig eller os. Du kan til enhver tid opsige disse servicevilkår ved at meddele os, at du ikke længere ønsker at bruge vores tjenester, eller når du ophører med at bruge vores websted.

Hvis du efter vores egen vurdering ikke overholder, eller hvis vi har mistanke om, at du ikke har overholdt et vilkår eller en bestemmelse i disse servicevilkår, kan vi også opsige denne aftale til enhver tid uden varsel, og du vil fortsat være ansvarlig for alle skyldige beløb til og med opsigelsesdatoen; og/eller kan i overensstemmelse hermed nægte dig adgang til vores tjenester (eller en del heraf).


AFSNIT 17 - AFTALE I HELE DETTE

Hvis vi undlader at udøve eller håndhæve en rettighed eller bestemmelse i disse servicevilkår, udgør det ikke et frafald af en sådan rettighed eller bestemmelse.

Disse Servicevilkår og alle politikker eller driftsregler, som vi har offentliggjort på dette websted eller i forbindelse med Tjenesten, udgør hele aftalen og forståelsen mellem dig og os og regulerer din brug af Tjenesten og erstatter alle tidligere eller samtidige aftaler, meddelelser og forslag, mundtlige eller skriftlige, mellem dig og os (herunder, men ikke begrænset til, tidligere versioner af Servicevilkårene).

Eventuelle tvetydigheder i fortolkningen af disse Servicevilkår skal ikke fortolkes til skade for den part, der har udarbejdet dem.


AFSNIT 18 - GÆLDENDE LOV

Disse servicevilkår og eventuelle separate aftaler, hvorved vi leverer tjenester til dig, er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med svensk lovgivning.


AFSNIT 19 - ÆNDRINGER I TJENESTEVILKÅRENE

Du kan til enhver tid se den seneste version af servicevilkårene på denne side.

Vi forbeholder os ret til efter eget skøn at opdatere, ændre eller erstatte enhver del af disse servicevilkår ved at offentliggøre opdateringer og ændringer på vores websted. Det er dit ansvar at tjekke vores websted regelmæssigt for ændringer. Din fortsatte brug af eller adgang til vores websted eller tjenesten efter offentliggørelsen af ændringer af disse vilkår for service udgør en accept af disse ændringer.


AFSNIT 20 - KONTAKTOPLYSNINGER

Spørgsmål om vilkårene for service skal sendes til os på hej@posterandpaw.se.